A Neteges Bada som especialistes en el transport d’aigua potable per a piscines. Disposem d’una flota de camions cisterna de gran capacitat per a satisfer les necessitats de qualsevol piscina, independentment de la seva grandària. El nostre servei està disponible a Platja d’Aro i poblacions pròximes com Palamós, Calonge Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro Llagostera, Palafrugell, Begur i Cassà de la Selva (Girona).

El nostre equip professional en el transport d’aigua potable per a piscines

A Neteges Bada comptem amb professionals qualificats i experimentats en l’àrea del transport d’aigua per a piscines a Platja d’Aro i altres poblacions de Girona de manera ràpida i eficaç, des de la comanda fins al lliurament.

Per a garantir la qualitat absoluta i el compliment de les normes de vigilància sanitària, així com la neteja i desinfecció rutinària dels dipòsits i embassaments, inspeccionem l’aigua amb regularitat.

Entenem que no tothom té les mateixes necessitats quan es tracta de piscines, per la qual cosa oferim un servei personalitzat. El nostre equip estarà encantat d’assessorar-te sobre la millor forma de transport d’aigua per a piscines, tenint en compte factors com la seva grandària i capacitat. Pots estar segur que la teva piscina estarà plena i llista per a usar en poques hores, independentment de la seva grandària. Recorda, prepara la piscina abans d’omplir-la:

  • Verifica els sistemes de filtració d’aigua i de circulació.
  • Controla els nivells de pH.
  • Aplica un tractament desinfectant quan estigui plena.

També disposem d’equips d’alta pressió per a la neteja de la superfície de piscines, així com per a la neteja i neteja i desembossament dels conductes de filtratge i desguàs.

Si busques una empresa fiable i professional per al transport d’aigua per a la teva piscina, no dubtis a posar-se en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre-li. Gràcies per triar Neteges Bada!

 

 

Disponible en: Español