Sobre Neteges Bada

La nostra experiència
Neteges Bada

Més de 60 anys dedicats al servei de la neteja industrial a Platja d’Aro.

Comptem amb un equip de professionals altament qualificats per a oferir-te la millor atenció personalitzada. Treballem amb compromís, serietat i responsabilitat oferint els nostres serveis a particulars, comunitats, naus industrials, ajuntaments, urbanitzacions, empreses, etc.

Actualment, disposem d’una flota de camions de cuba per a realitzar els nostres serveis de neteja i satisfer totes les necessitats dels nostres clients.

Neteges professionals

 

El sanejament dels espais urbans i rurals requereix de l’experiència i l’ús de les noves tecnologies per a garantir la neteja d’àrees comunes. A Neteges Bada estem especialitzats en la neteja de fosses sèptiques, clavagueram, pous, registres, col·lectors, piscines, pàrquins, sifons, etc. etc. així com en el seu manteniment per a prevenir els olors desagradables i la contaminació ambiental.

 

  • Cubes d’Alta Pressió.
  • Inspecció de canonades per circuit TV.
  • Detectors de Direcció i Profunditat de canonades.
  • Servei de contenidors.
  • Transport i maquinària per excavacions.

 
Codi de transportista T-1072

Proveïment d’aigua

 

També ens dediquem al transport d’aigua potable per emplenar dipòsits de piscines i jardins, o bé pel rec d’horts i zones verdes, mitjançant cisternes homologades.

Disposem de vehicles amb cubes d’alta pressió de diferents capacitats per al subministrament d’aigua.

També disposem d’equips d’alta pressió per a la neteja de la superfície de cubes i piscines, així com per a la neteja i desembossament dels conductes de filtratge i desguàs d’aquestes.

Tens algun dubte?

Si tens qualsevol dubte truca’ns al Tel. 972 81 73 73 o demana pressupost. El nostre equip de professionals t’informarà o bé prendrà nota sobre la teva incidència per a resoldre-la al més aviat possible. Garantim màxima professionalitat en tots els nostres serveis.

Disponible en: Español