Totes les piscines necessiten un manteniment periòdic, així com d’un servei de buidatge i ompliment perquè l’aigua es mantingui en bon estat i poder gaudir de l’aigua de la piscina de manera còmoda i segura. Si necessites aigua per a piscines, el més recomanable és comptar amb un servei de transport d’aigua. Aquest servei et permetrà omplir la piscina en molt poc temps.

A Neteges Bada t’ajudem per a transportar aigua per a piscines, o bé pel rec d’horts i zones verdes, mitjançant cisternes homologades a Platja d’Aro.

El nostre servei de transport d’aigua està especialment recomanat per a emplenar aigua en piscines situades en zones que no compten amb accés a la xarxa urbana de subministrament d’aigua, ja que l’ús d’aigua de pous requereix una bomba submergible o d’una bomba de superfície perquè l’ompliment d’aigua no demori massa temps.

A més, requereix una anàlisi prèvia de l’aigua per a garantir que reuneixi les condicions necessàries i no es torni verda molt ràpidament, ja que això significaria haver de buidar novament la piscina i realitzar una neteja profunda de tota l’àrea per a començar novament amb el procés d’ompliment.

Aquesta tasca implica bastant de temps, ja que independentment del cabdal, l’ompliment pot trigar diversos dies. També cal considerar que durant l’estiu és necessari compensar el volum d’aigua que es perd a causa de l’evaporació. A més, s’ha de col·locar la lona per a cobrir-la quan estigui fora ús per a evitar l’evaporació i la formació d’algues que embruten i contaminen l’aigua.

Amb el nostre servei de transport d’aigua podràs comptar amb aigua purificada per a la teva piscina, amb un servei ràpid i eficaç que et permetrà tenir la seva piscina plena en molt poc temps. A més, amb l’aigua adequada per a piscines, aconseguiràs un equilibri químic de manera més senzilla i per mantenir-la en les condicions òptimes durant més temps.

 

Disponible en: Español