Has de realitzar una obra casa i necessites un contenidor per a retirar els residus? Col·locar els residus en el contenidor corresponent és una tasca essencial per a protegir el medi ambient. No obstant això, la majoria de persones no coneixen els tipus de contenidors que hi ha disponibles en funció de la seva finalitat del seu ús. En altres paraules, el tipus de contenidor pot variar segons l’ús al qual es vagi a destinar.

Avui volem parlar-te sobre algunes de les bones opcions per a dipositar els residus d’obra i jardí. Considera que no sempre és necessari comprar un contenidor, sinó que pots accedir a ells cridant a una empresa que disposi d’un servei de contenidors a Platja d’Aro.

 

Tipus de contenidors

 

Però perquè coneguis una mica més sobre el tema, t’expliquem els tipus de contenidors a distingir:

Contenidors per a enderrocs: són ideals per a emmagatzemar residus producte de la construcció, remodelació o demolició d’una obra, que contenen materials diversos, com el formigó. Podràs disposar de capacitats molt variables segons la quantitat de restes a descartar.

Per a aquesta mena de contenidors, és important recordar que no s’han d’introduir restes de matèria orgànica o altres materials de diferent naturalesa, com a plàstic o paper.

Contenidors per a fusta: per a rebutjar fusta, tenint en compte l’aplicació d’unes certes recomanacions per a evitar la propagació de plagues. Destaquen per ser versàtils i amb bon nivell d’emmagatzematge.

Contenidors per a restes de jardineria: són perfectes per a l’emmagatzemar residus de la poda i neteja de jardins. Habitualment es traslladen llocs destinats específicament per a això per a aconseguir altres substàncies com el compost l’abonament.

Contenidors industrials: tenen una funció multiús. Es poden emprar en fàbriques, i fins i tot per a activitats com el transport d’articles a gran escala. Al seu torn, també es poden utilitzar per a emmagatzemar materials amb diferents característiques.

Tria el contenidor que millor s’adapti a les teves necessitats en funció del tipus de residus que necessitis rebutjar, sobretot per a realitzar el procés correctament. A més, recorda que podràs comptar amb el nostre servei d’assessorament per a fer-te la tasca més fàcil i senzilla.

A Neteges Bada oferim contenidors de runes per a la recollida de residus d’obres o jardineria a Platja d’Aro. Fem el procés de recollida i retirada per a transportar-los al seu corresponent gestor de residus.

 

Disponible en: Español