Els embussos de canonades generen males olors i dificulten el pas de l’aigua. Prevenir les obstruccions de canonades a casa és imprescindible per evitar situacions més agreujants com vessaments o petites inundacions que puguin necessitar la intervenció de professionals especialitzats en desembussos a Platja d’Aro.

 

Consells per evitar embussos de canonades

 

De vegades, és habitual que les canonades i els desaigües de la teva llar s’embussin de tant en tant a causa de la seva antiguitat, ja sigui per la seva inclinació, mala instal·lació, etc. i siguin més propenses a causar-te problemes. Per aquest motiu, avui volem donar-te alguns consells a seguir per mantenir-les correctament:

  • A la dutxa, recorda retirar periòdicament els flocs de pèl de desguàs.
  • Evita fer productes inadequats pel vàter o la pica, com tovalloletes humides, tampons o restes de menjar.
  • A la cuina, és molt recomanable posar una reixeta a la pica per evitar que caiguin les restes de menjar quan rentem els plats.
  • No llencis cap tipus d’oli, pintura, dissolvent o altres químics corrosius per l’aigüera o el vàter, ja que afavoreix l’aparició d’embussos.
  • Si tens un jardí a casa, recorda que les fulles i arrels dels arbres també poden ser una causa important d’obstrucció en les canonades. Assegura’t que els arbres de jardí estiguin ben distanciats dels desguassos.
  • Per evitar que les canonades es obstrueixin, pots preparar una barreja de bicarbonat sòdic, vinagre i aigua calenta i abocar-la pel desguàs.
  • Realitza revisions periòdiques amb l’ajuda d’un servei professional de desembussos.

 

Així i tot, si els embussos persisteixen i creus que no pots resoldre-ho de forma casolana, et recomanem que contactis amb una empresa de desembussos de canonades. A Neteges Bada som experts en la revisió de desguassos. No dubtis en contactar amb nosaltres per netejar les canonades de la seva llar i prevenir futurs inconvenients.

 

Disponible en: Español