Els embussos a les canonades generen males olors i dificulten el pas de l’aigua. Prevenir les obstruccions de canonades a casa és imprescindible per a evitar situacions més agreujants com vessaments, o petites inundacions que poden necessitar la intervenció de professionals especialitzats en desembussos a Platja d’Aro.

 

Consells per a evitar els embussos a les canonades

 

De vegades, és habitual que les canonades i desaigües de la teva llar s’embussin de tant en tant a causa de la seva antiguitat, per la seva inclinació, mala instal·lació, etc. i siguin més propenses a causar-te problemes. Per aquest motiu, avui volem donar-te alguns consells que pots seguir per a mantenir-les correctament:

  • A la dutxa, recorda retirar periòdicament els manyocs de pèl del desguàs.
  • Evita abocar productes inadequats pel vàter o l’aigüera, com tovalloletes humides, tampons o restes de menjar.
  • A la cuina, és molt recomanable posar una reixeta a la pica per evitar que caiguin les restes de menjar quan freguem els plats.
  • No llencis cap mena d’oli, pintura, dissolvent o altres químics corrosius per l’aigüera o el vàter, ja que afavoreix l’aparició d’embussos.
  • Si tens un jardí a casa, recorda que les fulles i arrels dels arbres també poden ser una causa important d’obstrucció a les canonades. Assegura’t que els arbres del jardí estiguin ben distanciades de les clavegueres.
  • Per a evitar que les canonades s’obstrueixin, pots preparar una barreja de bicarbonat sòdic, vinagre i aigua calenta i abocar-la desguàs.
  • Realitza revisions periòdiques amb l’ajuda d’un servei professional de desembussos.

 

Així i tot, si els embussos persisteixen i creus que no ho pots resoldre de forma casolana, et recomanem que contactis amb una empresa de desembussos de canonades a Platja d’Aro. A Neteges Bada som experts en la revisió de desaigües. No dubtis a contactar amb nosaltres per a netejar les canonades de la teva llar i prevenir futurs inconvenients.