Quins són els avantatges de la neteja i manteniment preventiu del clavegueram? En primer lloc, és important entendre que hi ha dos tipus diferents de sistemes de clavegueram. Un tipus és un sistema de gravetat que té una canonada de gran diàmetre que baixa des de casa o negoci fins a la línia principal. L’altre tipus és un sistema interceptor que utilitza canonades més petites que es connecten a altres de més grans per desviar les aigües residuals lluny de les estructures.

L’objectiu dels dos sistemes és el mateix: recollir les aigües residuals i enviar-les a una planta de tractament on els bacteris poden descompondre les substàncies nocives abans que arribin a les vies fluvials, com els rius i els rierols.

Neteja i el manteniment preventiu del clavegueram

El manteniment preventiu pot ajudar que el seu clavegueram flueixi lliurement, ajudant a reduir els danys causats pels embussos. A Neteges Bada treballem de manera ràpida i professional, donant solucions immediates a qualsevol mena de problema de clavegueram com:

  • Eliminació de males olors a llars i negocis.
  • La infestació de mosques de drenatge és molt comú en àrees amb problemes de clavegueram, això pot ser una veritable molèstia per als propietaris d’habitatges. Fem ús de mètodes eficaços de control de mosques de desguàs que deixaran casa seva amb una olor fresca.
  • Eliminació de residus.
  • Desembussos. Prevenció de les retencions al clavegueram. Restabliment del funcionament correcte del sistema de clavegueram.

Som és una empresa familiar amb més de 60 anys d’experiència dedicats al servei de neteja industrial a Platja d’Aro. Comptem amb un equip de professionals altament qualificats per oferir-te la millor atenció personalitzada. Treballem amb compromís, serietat i responsabilitat oferint els nostres serveis a particulars, comunitats, naus industrials, ajuntaments, urbanitzacions, empreses, etc. Posa’t en contacte amb nosaltres avui per a una consulta gratuïta!

 

Disponible en: Español