A Neteges Bada ens dediquem a oferir serveis d’alta qualitat a empreses i municipis en tota mena de necessitats de neteges i desembussos industrials. El nostre equip té una gran experiència en tots els aspectes d’aquest sector, incloses les reparacions i adaptacions a les canonades, així com el manteniment del clavegueram públic.

Amb els darrers equips i tecnologies a la nostra disposició, ens comprometem a proporcionar als nostres clients el millor servei possible de neteges i desembussos industrials. Independentment que les vostres necessitats siguin grans o petites, comptem amb els coneixements i l’experiència necessaris per satisfer-les amb èxit.

Per això, disposem de personal millor qualificat i la maquinària d’última generació:

  • Camions cuba . La nostra flota de camions cuba ens permet accedir a zones de difícil accés, com cantonades estretes o canonades verticals a què és difícil accedir manualment.
  • Buidatge i neteja de fosses sèptiques . El nostre equip està equipat amb les eines i la maquinària necessàries per netejar a fons i eliminar qualsevol mena de residus dels pous i altres sistemes d’aigües subterrànies.
  • Maquinària d’aigua a alta pressió. La nostra equipació ens permet netejar ràpidament i eficaçment els embussos endurits des de dins cap a fora, sense causar cap dany en canonades o sistemes de fontaneria.
  • Càmera TV per a inspecció de canonades i localització de fuites. Utilitzem càmeres de TV per identificar els problemes a les canonades dels nostres clients i assegurar-nos que qualsevol reparació o treball de manteniment necessari es realitzi de forma eficaç.

 

Així que si busques una empresa de neteja i desembussos de confiança per a necessitats de neteja industrial a Platja d’Aro, no busquis més i contacta amb Neteges Bada. La nostra empresa ofereix solucions integrals per a particulars, comunitats i empreses.

Per a més informació, no dubtis a consultar els nostres professionals. Si tens problemes de canonades obstruïdes o inundacions, el nostre equip estarà encantat d’ajudar-te a resoldre el problema. Garantim resultats de qualitat i un servei ràpid i eficaç.

 

Disponible en: Español