Si esteu treballant en un projecte de construcció a Girona, és possible que necessiteu serveis de maquinària d’excavació i moviment de terres per netejar el lloc i moure materials. Trobar el proveïdor de serveis adequat pot ser un desafiament, però amb Neteges Bada, pots estar tranquil sabent que compta amb un equip professional fiable i ben equipat.

Neteges Bada som una empresa de confiança i prestigiosa a Girona especialitzada en el subministrament de serveis de maquinària d’excavació i moviment de terres. Descobreix com et podem ajudar.

Maquinària per a excavacions

Els serveis d’excavació impliquen retirar terra, roques o altres materials del terra per crear una base o espai per al projecte. L’excavació es pot fer manualment, però més comunament es fa amb maquinària pesada. A Neteges Bada comptem amb un equip de tècnics capacitats i amb experiència en l’ús de diverses excavadores, retroexcavadores, topadores i altres equips.

Servei de moviment de terres

Els serveis de moviment de terres són el moviment i transport de terra, roques, sorra i altres materials necessaris per a un projecte. Utilitzem una varietat de maquinària, incloses excavadores, martells, carregadores de rodes i camions bolquet per transportar materials d’un lloc a l’altre. Oferim serveis ràpids i eficients per a diferents tipus i mides de projectes que requereixen serveis de moviment de terres.

A Neteges Bada som especialistes en realitzar excavacions profundes i moviments de terra a Platja d’Aro, Girona. Comptem amb maquinària especialitzada que representa l’opció més econòmica i segura per a treballs en àrees urbanes. A més, oferim un servei de transport i contenidors especials per emprar al sector de la construcció.

El nostre equip humà es dedica a oferir un servei ràpid, adaptable i d’alta qualitat. Contacta amb nosaltres per a més informació.

 

Disponible en: Español