El manteniment de sifons és una tasca essencial que sovint passa desapercebuda fins que sorgeix un problema d’obstrucció als desguassos.

La neteja de sifons consisteix a remoure el tap de registre, introduir-hi una mànega i netejar el sifó amb aigua a pressió. Un cop finalitzat el procés, s’obre l’altre tap per verificar que no hi hagi residus que obstrueixin el flux de l’aigua. Per facilitar aquesta tasca als nostres clients, a Neteges Bada oferim un servei manteniment del sifó segons les seves necessitats per a un correcte funcionament i evitar problemes com a males olors.
 

Per què és important netejar els sifons?

 
La neteja dels sifons és vital per evitar males olors, prevenir l’obstrucció de les canonades i mantenir allunyats insectes no desitjats com les paneroles. El benefici més significatiu daquesta tasca és prevenir bloquejos i les complicacions associades amb la manca de manteniment. L’acumulació de calç i residus d’aliments pot generar olors desagradables, cosa que fa essencial la neteja regular de les canonades.

El cabell, les restes de sabó, el greix, els aliments i l’oli són coneguts per obstruir els sifons i les canonades de drenatge. Per resoldre aquests bloquejos, cal netejar el sifó de banys, aigüeres, etc.
 

Manteniment preventiu de sifons

 
Realitzar un manteniment preventiu dels sifons cada sis mesos pot prevenir la majoria dels problemes. Aquesta freqüència pot variar depenent de l’ús i la quantitat de residus que s’acumulen al desguàs. És important estar atent a senyals que indiquen que cal un manteniment immediat:

  • Males olors provinents del desguàs.
  • Desguàs lent o completament obstruït.
  • Soroll bombolles al drenar l’aigua.

Mantenir els sifons nets i en bon estat pot prolongar significativament la vida útil del sistema de plomeria, evitant reparacions costoses i danys més grans a la llar. Si necessites ajuda, contacta amb Neteges Bada.

 

Disponible en: Español