Els baixants són una part important de qualsevol comunitat, ja que ajuden a recollir les aigües residuals o fluvials per a canalitzar-les cap a fora de l’edifici i prevenir les inundacions. No obstant això, les baixants poden obstruir-se amb freqüència amb residus i provocar danys costosos. Per això és important contractar una empresa de neteja industrial perquè realitzis un manteniment de baixants i canonades preventiu en comunitats de veïns i altres edificis. En fer-ho, ajudarà a depurar i filtrar els residus correctament. A més, garantirà la higiene dels espais per a mantenir-los sense males olors.
 

Manteniment de baixants i canonades en comunitats i edificis

 
Com expliquem, el manteniment de baixants en comunitats de veïns és fonamental per a evitar embussos. En aquest sentit, és important desembussar els baixants almenys una vegada a l’any perquè estiguin sempre en bon estat i puguin complir la seva funció correctament.
 

Com evitar embussos en els baixants de comunitats de veïns?

 
Per a evitar que es produeixin embussos en els baixants, cal mantenir-los nets i seguir les següents recomanacions:

  • Abocar olis i productes químics no és una bona idea. No s’aconsella utilitzar el desguàs com a triturador d’escombraries, i mai s’ha d’abocar oli per l’aigüera, ja que desprèn greix que pot obstruir la canonada.
  • Si es tiren productes químics corrosius pel desguàs, han de combinar-se amb aigua per a limitar l’efecte en la xarxa de baixants i evitar que es descomponguin.
  • No tirar pel desguàs objectes que puguin obstruir el sistema de clavegueram, com a bosses de plàstic, bolquers, compreses…

La millor manera de mantenir els baixants en comunitats i evitar embussos és posant-te en contacte amb professionals de neteja industrial a Platja d’Aro que disposen dels recursos necessaris per a fer el treball amb la màxima eficàcia.

A Neteges Bada oferim serveis de neteja industrial per a comunitats de veïns. Contacta amb nosaltres avui mateix!
 

Disponible en: Español