La reparació de qualsevol canonada requereix un pas previ fonamental, descobrir el lloc en el qual es troba el dany o l’embús, ja que un diagnòstic erroni podria causar problemes més greus. Gràcies al desenvolupament tecnològic, avui en dia és possible realitzar aquest diagnòstic previ de manera eficaç mitjançant una inspecció de canonades amb càmera TV.
 

En què consisteix la inspecció de canonades amb càmera TV?

 
La inspecció de canonades amb càmera TV és un procés que consisteix a revisar la canonada a través del senyal que emet una petita càmera teledirigida que recorre el seu interior. El personal especialitzat monitora tot el procés i inspecciona la canonada per a detectar de manera precisa embussos, trencaments i qualsevol altra fallida o problema. La grandària reduïda de la cambra permet arribar a qualsevol espai, fins i tot en canonades de diàmetre reduït.

La inspecció de canonades amb càmera TV és una solució ideal per realitzar un diagnòstic ràpid i eficaç de danys en xarxes de lampisteria i pous, xarxes de clavegueram i sistemes d’embranzida manual o robotitzada, ja que les cambres robotitzades faciliten la inspecció de qualsevol mena de canonades sense importar el seu diàmetre o llargària. A més, aquestes càmeres disposes d’una autonomia de gairebé 300 metres, zoom i il·luminació pròpia.
 

Avantatges

 
Un dels grans avantatges és que les nostres càmeres robotitzades permeten gravar tot el recorregut de la canodada i realitzar fotografies en zones concretes. Una dada tècnica a afegir, és que els formats fotogràfics disponibles són compatibles amb qualsevol mena de sistema operatiu. A més, els experts de Neteges Bada elaboren l’anàlisi detallada de la canonada amb l’ajuda d’un programari especialitzat.

D’aquesta manera, els nostres clients disposen d’un informe tècnic en format digital que poden rebre mitjançant correu electrònic, a més del vídeo i les imatges fotogràfiques dels danys trobats en la canonada.

Finalment, recordar-vos que aquest servei evita haver d’executar obres per a determinar el punt on es troba en dany i saber, en molt poc temps, el lloc exacte on s’ha de realitzar la possible reparació. En conclusió, el servei d’inspecció de canonades amb càmera TV a Platja d’Aro permet un estalvi significatiu de temps i diners.

 

Disponible en: Español