A Neteges Bada oferim un servei d’inspecció de canonades amb càmera de televisió. Es tracta d’una manera molt eficaç de visualitzar l’interior de les canonades i identificar els trencaments, les deformacions, les perforacions, les fuites o els objectes que puguin existir.

Disposem de diferents càmeres d’enregistrament de vídeo, amb la tecnologia més avançada i en diferents mides, capaces d’accedir a l’interior de canonades de tots els diàmetres.
Les càmeres estan equipades amb capçals giratoris de 360º i il·luminació LED, cosa que permet una filmació total de la canonada en alta qualitat. En aquesta entrada del bloc expliquem com funciona el nostre servei d’inspecció de canonades amb càmeres de televisió.

Servei d’inspecció de canonades amb càmeres de televisió

La primera cosa que fa el nostre equip és una inspecció visual de l’exterior de la canonada. Busquem qualsevol dany visible o obstruccions que hi puguin ser presents. Un cop hem localitzat l’àrea del problema, instal·lem el nostre equip i comencem la inspecció.

Introduïm la càmera a la canonada i comencem a gravar. El capçal giratori i la il·luminació LED. Això permet obtenir una visió completa de l’interior de la canonada. Busquem qualsevol trencament, deformació o fugida que hi pugui haver. Si trobem algun dany, anotem la ubicació i el tipus de dany.

Un cop acabada la inspecció, revisem les imatges i creem un informe que detalla les nostres troballes. Aquest informe s’envia al client perquè pugui fer les reparacions necessàries. També serveix com a prova gràfica per a la reclamació de garanties i tràmits amb asseguradores.

El nostre servei d’inspecció de canonades amb càmera de TV és una forma ràpida i eficaç de trobar problemes a les teves canonades. L’equip de Neteges Bada podrà fer una inspecció precisa amb la nostra tecnologia d’avantguarda i un informe detallat del que trobem. Si creus que pot tenir danys, truca’ns i estarem encantats d’ajudar-te.

 

Disponible en: Español