La nostra experiència en excavacions i moviments de terres ens ha permès portar a bon port nombrosos projectes industrials i de construcció. A Neteges Bada treballem amb excavadores miniexcavadoras Bobcat, que ofereixen una solució d’excavació eficaç per a una gran varietat de treballs d’excavació.

Moviments de terra i excavacions amb Bobcat

El moviment de terres és el procés de transformació d’una parcel·la de terreny amb finalitats de construcció. Abans d’iniciar la construcció, és important assegurar-se que la zona ha estat buidada, eliminant qualsevol mena de vegetació, escombraries o enderrocs. Una vegada completat aquest pas i escombrat el terreny, els topògrafs mesuren el seu pla abans de començar a excavar.

Amb l’ús d’una miniexcavadora Bobcat, completem els projectes d’excavació ràpida i fàcilment sense ocupar massa espai ni requerir una gran quantitat de mà d’obra. El disseny compacte de la Bobcat la fa perfecta per a abordar obres estretes amb accés limitat.

També són ideals per a treballar en una gran varietat de condicions, des de llocs d’excavació humits i enfangats, fins a zones seques i arenoses. La potència del braç i de les erugues proporciona una potència d’excavació superior sense deixar de ser eficient en el consum de combustible. A més, compten amb controls de fàcil maneig, sistemes d’implements hidràulics i característiques de seguretat que les fan ideals per a treballs d’excavació en diverses aplicacions.

Tant si necessites excavar uns fonaments o buidar lluny dels enderrocs, treballar amb l’equip de Neteges Bada és l’elecció perfecta per a fer el treball amb rapidesa i eficàcia. Contacta amb nosaltres avui mateix i sol·licita pressupost sense compromís.

 

Disponible en: Español