Sovint, la mala olor a la llar és causada per males condicions del subsol i un mal manteniment de les canonades. Realment, aquest problema és força comú, ja que per les canonades passen tota mena de residus, des de trossos de menjar a restes químiques de productes i que fan pràcticament impossible evitar que la mala olor aparegui. A més, si vius en una zona on l’aigua és molt pura, aquesta mala olor es farà encara més molesta.

No obstant això, pots seguir algunes recomanacions molt útils per a eliminar les males olors de les canonades a casa.

 

Com eliminar la mala olor de les canonades?

 

Els productes químics per desembussar canonades són eficaços en alguns casos, però perjudicials en altres, ja que són molt nocius per al medi ambient. Per això, et recomanem fer servir productes naturals que puguis tenir a casa.

A continuació trobaràs algunes idees per eliminar la mala olor que poden causar les canonades:

  • Col·locar un recipient amb vinagre blanc sota l’aigüera o lavabo. La mala olor desapareixerà a poc a poc i el recipient el podràs buidar després d’uns dies.
  • Esbandir les canonades cada quinze dies amb aigua calenta, sabó i vinagre blanc.
  • Netejar les canonades amb bicarbonat de sodi i vinagre blanc per eliminar la mala olor.
  • Cobrir les canonades que no es fan servir amb taps especials per evitar la mala olor.

 

No obstant això, cal tenir en compte que tractar un desguàs obstruït amb tractaments casolans no sempre és una solució definitiva, ja que només elimina una petita quantitat de residus i deixa el fang creat pel pas dels residus en les canonades. Aquest llot romandrà en les canonades i permetrà que noves partícules s’adhereixin fàcilment i causin una altra obstrucció en poc temps.

La neteja d’un professional qualificat t’ofereix garanties per a eliminar la mala olor de les canonades de manera definitiva, ja que compta amb les eines i coneixements necessaris per a fer la tasca correctament, tant si es tracta d’un embús en l’aigüera, la cuina o el bany, com en el sistema de clavegueram d’un municipi.

A Neteges Bada comptem amb els experts adequats per a dur a terme una neteja de canonades amb èxit i eliminar la desagradable olor de la teva llar. Contacta amb nosaltres!

 

Disponible en: Español