Desembussos amb camió cuba, un tipus de vehicle que no pot faltar en una empresa de desembussos de canonades. Són molt útils per desembussar els desguassos d’una casa, comunitats de veïns, locals comercials o edificis d’empreses. El camió cuba té un gran avantatge i és la seva maniobrabilitat. Ens permet arribar als llocs més difícils i, a més, ho podem fer amb rapidesa i eficàcia.

Desembussos amb camió cuba a comunitats de veïns

La neteja periòdica de canonades en comunitats de veïns són feines imprescindibles per mantenir-les en perfecte estat. En aquelles comunitats on hi pugui haver incidències difícils de detectar, com les baixades d’aigües residuals, és important comptar amb professionals per prendre les mesures més adequades.

Si una canonada rebenta o es bloqueja, l’aigua pot abocar-se en grans quantitats i inundar soterranis, zones d’emmagatzematge, així com els espais dels habitatges. Quan es tracta d’inundacions, com més ràpid es pugui respondre i actuar millor.

Els desembussos amb camió cuba a comunitats de veïns es fan mitjançant aigua a pressió, però quan calgui absorbir l’aigua abocada, és quan entren en joc les bombes extractores dels camions cuba.

Amb aquesta bomba d’aigua sense tanc, s’utilitzen les mànegues adequades per dur a terme un bombament. En general, cal tornar a utilitzar aigua a pressió per netejar la brutícia que s’espera que hagi deixat l’aigua de la inundació després d’haver-la absorbit.

Els camions de cuba també s’usen per netejar i desembussar cunetes, així com per fer treballs de manteniment a carreteres i autopistes. I és que aquest tipus de camió té una gran varietat d’usos, fet que el converteix en una eina imprescindible per a moltes empreses.

Si necessites un servei professional de neteja a Platja d’Aro per desembussar canonades o desguassos de forma ràpida i eficaç, contacta amb Neteges Bada. Comptem amb més de 60 anys d’experiència en serveis de neteja, reparació i desinfecció de canonades, clavegueram, fosses sèptiques, pous, col·lectors, piscines, pàrquings…per a particulars, comunitats, naus industrials, empreses, etc.

 

Disponible en: Español