Els contenidors de runes i residus són una necessitat per a qualsevol projecte de construcció. Us ajudaran a mantenir la vostra obra neta, organitzada i segura. A l’hora d’escollir el contenidor adequat per a la seva obra, hi ha diversos factors que cal tenir en compte abans de prendre una decisió final. En aquesta entrada del bloc s’analitzen aquests factors detalladament perquè pugui trobar la millor solució per a les seves necessitats.

Com escollir el contenidor de runes adequat?

Assegureu-vos que el contenidor és prou gran per a contenir els enderrocs i els residus de la construcció. Si és massa petit, hauràs de buidar-ho més sovint, fet que suposa una pèrdua de temps i diners molt valuosa. A més, tingues en compte que els contenidors més grans del necessari poden ser un perill per a la seguretat a l’obra, ja que poden bloquejar altres zones i crear un perill d’ensopegada.

Hi ha diversos tipus de contenidors de runa i residus entre els quals escollir: els contenidors oberts, els contenidors rodats i els contenidors compactes. Cada tipus té els seus propis avantatges i inconvenients, així que assegureu-vos de triar el que millor s’adapti a les vostres necessitats.

Els contenidors oberts són el tipus més comú de contenidors de runes i residus. Són molt fàcils d’usar, cosa que els converteix en una bona opció per a una solució temporal fins que hagi invertit en altres tipus de contenidors que seran més eficients amb el temps.

Els contenidors de runes venen amb diferents opcions de mida i poden contenir grans quantitats de material. Aquest tipus de contenidors necessiten buidar-se mitjançant un compactador o una carregadora, cosa que també fa que siguin més cars de llogar. Tot i això, compensen el cost extra, ja que són molt eficients i poden manejar grans quantitats de residus en un sol viatge.

Els contenidors rodats venen amb rodes que faciliten el desplaçament del contenidor pel lloc segons calgui. Proporcionen una solució temporal mentre es treballa en un projecte de construcció. També es poden utilitzar per emmagatzemar residus i runes durant llargs períodes de temps al lloc de treball, cosa que és ideal per a projectes en curs que triguen mesos o anys a completar-se.

A Neteges Bada disposem de contenidors per a la recollida de runes i residus provinent d’obres i jardineria. Fem el servei de portar el contenidor a obra, la seva posterior retirada i transport al corresponent gestor de residus.

 

 

Disponible en: Español